Escalia montreux forside

NYHET!
Slett Frivange og klikk

Escalia har utviklet et unikt system for «klikkfeste» der trinnene på flere trappemodellene kan svinges på plass etter lignende prinsipp som klikkparkett. Dette bidrar til en enklere montering, mindre tunge løft og reduserer også risiko for skader.

Samtidig lanserer Escalia tilvalget slett frivange på Escalia Montreux. For å gi et estetisk penere uttrykk kan vi nå fjerne proppene på utsiden av frivangen på de fleste trappeformer. Trappen vil få et mer moderne og stilrent preg noe som fremgår av disse bildene:

- Escalia Montreux med propper

- Escalia Montreux med slett frivange

5006 SL instabilde2016

Vi er i vekst og søker nye medarbeidere

Nå søker vi etter:

  • Salgssjef Øst
  • Selger Oslo
  • Utviklingssjef produksjon
  • Produktutvikler

Mer informasjon finner du på http://hagen.eu/stilling-ledig

Montør

Har du lyst til å montere trapper for oss?

Hagen leverer og monterer trapper i hele Norge. Vi er alltid på jakt etter dyktige montører. Våre montører er selvstendig næringsdrivende, og trappemontering kan kombineres med andre oppgaver f.eks. montering av kjøkken. Alle nyansatte får nødvendig opplæring.

Oppgaver:

  • Måltaking
  • Trappemontering
  • Reklamasjonsutbedring

Ønsket bakgrunn:

  • Erfaren snekker/møbelsnekker
  • God kjennskap til møbelbransjen

Tror du dette kan være noe for deg? Ta kontakt med Salgssjef Ivar Paulsen for en uforpliktende prat. Han treffes på mobil 996 95 226 eller på mail ivar.paulsen@hagen.eu

Ringer-i-vannet

Ringer i Vannet

Sammen med Alexandra hotell, Tine Meierier Byrkjelo, Jatak og Nettbuss Sogndal, har vi mottatt diplom og blomster fra NHO Sogn og Fjordane i forbindelse med Ringer i Vannet. Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, med bedrifter. Dette gir dem en mulighet til å komme seg i lønnet arbeid.

Rune Berglid (i midten på bildet) mottok diplom på vegne av Hagen.

Tresort

Tresort

Våre trapper kan du få i ask, eik, valnøtt og furu. Valg av tresort kan være avgjørende for trappens levetid, siden en trapp normalt vil utsettes for daglige påkjenninger og slitasje. Furu er et relativt mykt treslag. Velger du en hardere tresort som f.eks. eik i trinnene, vil trappen holde seg pen lenger.

IMG 1960

Belysning

Våre trapper kan leveres med integrert LED belysning. Enten i underkant av trinn eller i bakkant oppe på trinnet - avhengig av trappemodell. Vi leverer og monterer. Belysning er et sikkert og estetisk godt valg! Pris belysning fra kr 12.660.

Forsidebilde Escalia2015

Ny katalog

I vår nye katalog finner du en ny, vakker kolleksjon trapper i Escalia-serien. I den nye kolleksjonen finner du 13 trapper med unik karakter. De fire nye modellene Osaka, Salamanca, Lugo og Vigo har splitter nytt design. Til hver trapp kan du velge mellom forskjellige tekniske løsninger, tresorter og overflater.

I følge marketingsjef, Beate Foss Hagen, er det høy finish, førsteklasses håndverk og edle materialer som gjelder for Escalia.

- Vi har stor pågang etter stilfulle og moderne trapper med tre, glass og bolter, også til klassiske hus og hytter, sier hun.

Spør etter katalogen når du besøker oss i ett av våre trappestudioer. Du kan selvsagt også bestille katalogen hos oss, eller du kan bla i den elektroniske versjonen her.

4210 Lrdagsapent bilde2015

Lørdagsåpent

For å gjøre det enda enklere å handle trapp, så utvider vi nå med lørdagsåpent på studioene våre i Stavanger og Stryn. Åpningstiden blir fra kl 10 – 15. Fra før har vi lørdagsåpent i Oslo og Skien.

På våre trappestudioer får du et realistisk bilde av hvordan trappene vil se ut i ditt hjem. Service og rådgivning er noe vi legger ekstra stor vekt på. Vi har dyktige montører over hele landet. De tar presise mål, og sørger for montering og oppfølging etter besøket. Våre trappestudioer finner du i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Egersund, Stryn, Lillesand, Skien og Gjøvik. Hvert av studioene har utstilt trapper fra både Stryntrappa- og Escaliaserien.

Velkommen innom!

Vil du vite mer om trapp?

Avtal et uforpliktende møte
på vårt studio.