Pilar

Hagen 1151019rett
Hagen 1151391rets
Hagen 2151720retts
Hagen 2151917reets

Pilar er en moderne tolkning av tradisjonelle håndverksteknikker i eik, et solid materiale brukt i trapper i generasjoner. Med en enkel, skandinavisk estetikk er Pilar et slitesterkt produkt, både visuelt og i bruk. Pilar er konstruert med stående pilarer, derav navnet. Uten synlige beslag, skruer og hull har trappen en fin, estetisk ro. Pilar er et vakkert og funksjonelt kvalitetsmøbel til hjemmet, laget for å vare. Lenge.

Tilpass trappen

Tilpass trappen til din stil ved å velge mellom flere ulike materialer, farger og kombinasjoner.

Utforsk valgmulighetene

Designer Andreas Engesvik presenterer Pilar.

Hagen 2151917reets

Andreas Engesvik har plukket ut tre malingsfarger til Pilar, valgt for sine vakre videreføringer av eiketreets gylne nyanser. Her vist i Lys gyllenbrun.

Hagen 1151532retslys

Med Pilar lanserer vi den nye lasuren Snøhvit, et lysere alternativ til Mattlakk natur. Strukturen i treverket er fortsatt synlig, men trappen får et svalere uttrykk som bygger opp under en lett, nordisk estetikk.

Hagen 2151784rets

Pilar kan leveres med strukturglass i gelenderet. Glasspanelene fremhever trappens konstruksjon og gir en trygg og tydelig forståelse av både design og bruk – men uten å avsløre alt. Kun silhuettene av detaljene og menneskene som beveger seg opp og ned skimtes, noe som skaper spennende effekter i rommet.

Hagen 1150959ret2

Fravær av synlige beslag, skruer og hull gir Pilar et rent og delikat uttrykk.

Hagen 1151498reets

Vår nye lasur Snøhvit gir Pilar et lysere, lettere uttrykk, samtidig som eiketreets taktile struktur fremheves.

Variant

Pilar får du i to varianter – tett eller transparent. På den tette går trepanelet helt opp til håndlisten. På den transparente er det en luftspalte under håndlisten. Pilar er designbeskyttet.

Pilar Tett

Hagen 1151039rets crop

Pilar Transparent

Hagen 1151325rets

Detaljert info

Pilar leveres i eik, og kan tilpasses ulike trappetyper. Pilar kan også leveres med strukturglass i gelenderet. Mattlakk natur er standard overflatebehandling på Pilar, men du kan også velge Snøhvit, Værbitt grå, Brunsvart eller Valnøtt på eik. Foretrekker du malte overflater, så kan vi levere malt håndlist og gelender.

Det er ikke begrensninger på trappebredde. Ved ekstra brede trapper, kan det bli behov for en vange ekstra. Det er heller ikke begrensninger på trappelengde. På etasjehøyder over 330 cm, er det behov for et repos.

Pilar leveres i følgende trappetyper:

  • Rett trapp Rett trapp
  • 90° repos 90° repos
  • 180° repos 180° repos
  • 90° sving 90° sving
  • 180° sving 180° sving
  • 2x90° sving 2x90° sving
Dummy Banner3

Besøk våre butikker

Vi veileder deg gjennom prosessen