Tokyo

Tokyo Ask Hvitlasur
Tokyo Ask Hvitlasur Detalj

Tokyo er tidløs skandinavisk minimalisme på sitt beste, og er en av våre mest populære modeller. Smale håndlister rammer inn glasset, og markerer trappens stramme og luftige former. Tokyo er her vist som en lys, rett trapp i ask hvit lasur.

Tilpass trappen

Tilpass trappen til din stil ved å velge mellom flere ulike materialer, farger og kombinasjoner.

Utforsk valgmulighetene
Tokyo Retur Alulist

Tokyo leveres med aluminiumslist langs gulvet i returgelenderet.

Tokyo Retur Trelist

Trappemodellen kan også tilpasses trelist.

Tokyo Mellomvegger Ask Hvitlasur

Med Escalia kan du få trapper levert og montert mellom vegger. Her er Tokyo vist med rette trinn i ask hvit lasur. Løsningen kan også leveres med skråstilte trinn.

Tresort

Eik

Ask

Valnøtt

Eik

Eik

Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Resultatet kan likevel avvike fra fargene på skjermen. Besøk en av våre butikker, eller få tilsendt fargeprøver hjem i posten, for å få et best mulig inntrykk av fargene.

Detaljert info

Tokyo leveres i en rekke ulike utførelser. Utformingen kan avhenge av veggtype og festemuligheter, ta derfor tidlig kontakt med oss slik at vi finner en god løsning.

Etasjehøyden kan være inntil 290 cm, og trappen kan være inntil 100 cm bred målt fra vegg til utvendig trinnside. Alle våre standard hardtresorter kan benyttes som trinn og vanger, men ikke furu. Dimensjonen på de massive trinnene og stusstrinnene er 40 mm.

Tokyo leveres i følgende trappetyper:

  • Rett trapp Rett trapp
  • 90° repos 90° repos
  • 180° repos 180° repos
  • 90° sving 90° sving
  • 180° sving 180° sving
Dummy Banner3

Besøk våre butikker

Vi veileder deg gjennom prosessen