Samba

Bilbao Samba Hvit Eiklakk

Bilbao med sambatrinn er en funksjonell og dekorativ løsning i rom med lite areal. Den smale utformingen gir maksimal plassutnyttelse, samtidig som du får god plass til føttene på hvert trinn. Trappen er her vist med trinn i lakkert eik, og håndlist, stolpe og vange i hvitt. Vær oppmerksom på at en trapp med sambatrinn ikke kan føre til rom som er beregnet på alminnelig opphold.

Tilpass trappen

Tilpass trappen til din stil ved å velge mellom flere ulike materialer, farger og kombinasjoner.

Utforsk valgmulighetene
Bilbao Samba Hvit Eiklakk Trinn

Sambatrinn er en smart løsning for maksimal utnyttelse av mindre rom, uten at det går på bekostning av sikkerheten – det er god plass til føttene på hvert trinn.

Tresort

Eik

Ask

Valnøtt

Eik

Eik

Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Resultatet kan likevel avvike fra fargene på skjermen. Besøk en av våre butikker, eller få tilsendt fargeprøver hjem i posten, for å få et best mulig inntrykk av fargene.

Detaljert info

Etasjehøyden kan være inntil 330 cm, og trappen kan være inntil 120 cm bred målt fra vegg til utvendig trinnside. Alle våre standard hardtresorter kan benyttes som trinn og vanger, men ikke furu. Dimensjonen på de massive trinnene og stusstrinnene er 40 mm.

Bilbao med sambatrinn leveres i rett utgave:

  • Rett trapp Rett trapp
Dummy Banner3

Besøk våre butikker

Vi veileder deg gjennom prosessen