Salamanca

Salamanca Eik Brunsvart

Salamancas karakteristiske z-trinn gir hjemmet ditt et stilfullt, luftig og særegent uttrykk. Trappens dekorative design løfter interiøret, og fyller omgivelsene med karakter og varme. Salamanca er her vist i brunsvart eik og utstyrt med en slank håndlist og solid glass. Rekkverket på mesaninen er festet med bolter i bjelkelaget.

Tilpass trappen

Tilpass trappen til din stil ved å velge mellom flere ulike materialer, farger og kombinasjoner.

Utforsk valgmulighetene
Salamanca Eik Brunsvart Detalj

Rekkverket festet med dekorative bolter i bjelkelaget viderefører uttrykket i resten av trappen og skaper en helhetlig atmosfære i rommet. Rekkverk festet med bolter er tilvalg.

Tresort

Eik

Ask

Valnøtt

Eik

Eik

Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Resultatet kan likevel avvike fra fargene på skjermen. Besøk en av våre butikker, eller få tilsendt fargeprøver hjem i posten, for å få et best mulig inntrykk av fargene.

Detaljert info

Salamanca leveres i en rekke ulike utførelser. Utformingen kan avhenge av veggtype og festemuligheter, ta derfor tidlig kontakt med oss slik at vi finner en god løsning.

Etasjehøyden kan være inntil 290 cm, og trappen kan være inntil 100 cm bred målt fra vegg til utvendig trinnside. Alle våre standard hardtresorter kan benyttes som trinn og vanger, men ikke furu. Dimensjonen på de massive trinnene og stusstrinnene er 40 mm.

Salamanca leveres i følgende trappetyper:

  • Rett trapp Rett trapp
  • 90° repos 90° repos
  • 180° repos 180° repos
  • 90° sving 90° sving
  • 180° sving 180° sving
Dummy Banner3

Besøk våre butikker

Vi veileder deg gjennom prosessen