Salamanca

Salamanca Hovedbilde Ask hvit lasur
Salamanca Eik Brunsvart
Salamanca Eik Brunsvart Detalj

Salamanca er en minimalistisk trapp, godt egnet for lette, skandinaviske interiører. De tette z-trinnene gir modellen et diskré særpreg, som kommer til sin rett i nedstrippede omgivelser. Det solide treverket uttrykker sikkerhet og stødighet, samtidig som helheten oppleves lett og harmonisk.

Tilpass trappen

Tilpass trappen til din stil ved å velge mellom flere ulike materialer, farger og kombinasjoner.

Utforsk valgmulighetene
Salamanca Detaljbilde Ask hvit lasur Retur

Rekkverket i andre etasje er festet med bolter - et tilvalg som kan leveres så lenge det er festemuligheter i bjelkelaget.

Tresort

Eik

Ask

Valnøtt

Eik

Eik

Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Resultatet kan likevel avvike fra fargene på skjermen. Besøk en av våre butikker, eller få tilsendt fargeprøver hjem i posten, for å få et best mulig inntrykk av fargene.

Detaljert info

Salamanca leveres i en rekke ulike utførelser. Utformingen kan avhenge av veggtype og festemuligheter, ta derfor tidlig kontakt med oss slik at vi finner en god løsning.

Etasjehøyden kan være inntil 290 cm, og trappen kan være inntil 100 cm bred målt fra vegg til utvendig trinnside. Alle våre standard hardtresorter kan benyttes som trinn og vanger, men ikke furu. Dimensjonen på de massive trinnene og stusstrinnene er 40 mm.

Salamanca leveres i følgende trappetyper:

  • Rett trapp Rett trapp
  • 90° repos 90° repos
  • 180° repos 180° repos
  • 90° sving 90° sving
  • 180° sving 180° sving
Dummy Banner3

Besøk våre butikker

Vi veileder deg gjennom prosessen